• REAKCIA NA ANONYMNÝ PODNET

          • Dôležitý oznam !!!!!

             

            Vážení rodičia, materskej škole bol doručený dňa 22. 04. 2024 anonymný mail, ktorý Vám uvádzame v plnom znení:

            „  Dobrý deň.Touto cestou Vás chcem poprosiť aby učiteľky ráno nepreberali ukašlané a choré deti.Zažil som to tento týždeň.Nie je to fér. Niektoré deti majú pod nosom soplík a raz zakašlú a rodič je už upozornený aby si dieťa nechal doma.V prvom rade ide o zodpovednosť rodiča a následne škôlky.Každý potrebuje chodiť do práce a nie mať dieťa v kuse doma a hľadať niekoho kto by ho postrážil.Ide o obidve skôlky.Mám to potvrdené od viacerých rodičov.PROSíM BUĎME ZODPOVEDNí!!!!!!!!“

             

            Tak ako je uvedené v anonyme „ Buďme zodpovední“,  Vás rodičia veľmi pekne opätovne žiadam, aby ste uvedený, alebo akýkoľvek iný problém riešili priamo s konkrétnou učiteľkou, prípadne rovno so mnou osobne, alebo  na telefónnom čísle 0905 525 662.

            Ak ste svedkami toho, že sú v šatni deti choré, kašlú a majú hlieny, skúste aj Vy osloviť konkrétneho rodiča, že sa Vám to nepáči..., že je dieťa choré a dávate ho napriek tomu do MŠ.

             Učiteľky posudzujú situácie aj individuálne, niektoré deti majú alergie, niektoré prídu po týždni či dvoch preliečené  a ešte vykašliavajú  a podobne.. Deti u ktorých po vykonaní ranného filtra zistíme príznaky ochorenia sú po telefonickom ozname posielané do domáceho liečenia.

             

            Ďakujeme za pochopenie.

             

            V Ľubici dňa 22. 04. 2024                                           Bc. Adriana Mráziková, riaditeľka MŠ